кадри bTV, PixabayРедактор: Нашествието на калинки по морето не бива да ни

...
кадри bTV, PixabayРедактор: Нашествието на калинки по морето не бива да ни
Коментари Харесай

Проф. Рачев за нашествието на калинките: Тези са добри, наши. Има и опасни, китайски, които са канибали

кадри bTV, Pixabay

Редактор: 

Нашествието на калинки по морето не трябва да ни тормози. Тези калинки са със 7 точки, което значи, че са локални и потребни, тъй като ядат листните въшки. Това сподели в ефира на bTV климатологът Георги Рачев. Той обаче акцентира, че през Гърция у нас навлизат и китайски калинки, които имат 24 точки, които са рискови и са канибали, като изяждат и „ положителните “ български визиите ли на типа. Според проф. Рачев огромното количество на летящите същества не трябва да ни тормози.

Климатологът разяснява също, че торнадо като това в Чехия е малко евентуално у нас, мака и тук да са следени относително скоро по-малки смерчове. „ Най-голямата заплаха в такива феномени са летящите предмети, те провокират смъртните случаи “, разяснява експертът.

„ България се намира в главния поток на Сахарския мирис “, сподели още проф. Рачев и добави, че температурите през днешния ден ще се приближат до абсолютния най-много за страната. След това ке последва леко захлаждане, само че жегата няма да падне под 29 – 28 градуса. „ На Джулая ще е доста горещо, сред 35 – 38 градуса “, предвижда порф. Рачев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР